Am inceput sa administram imobile cand ne-am mutat intr-un imobil nou si am constatat ca trebuie sa ne organizam cu plata facturii de apa, cu achizitia de pubele si plata gunoiului, cu serviciul de curatenie pe casa scarii, cu transferul contractelor de utilitati pe numele Asociatiei de Proprietari.

Am cautat si noi o firma de administrare la un cost rezonabil si am gasit una care parea de incredere. Totul frumos si bine, pana cand am constatat ca nu ne raspunde la telefon cand aveam ceva de rezolvat, ca ne trimite un casier care nu stie nimic despre bloc si caruia daca-i transmiteam ca s-a schimbat numarul de persoane la un apartament nu se opera schimbarea… dar cel mai frustrant era partea ca nu puteam comunica cu ei.

Atunci, din necesitate si din postura clientului care stie cum ar trebui sa decurga relatia dintre un locatar din imobil si firma de administrare, am decis sa ne documentam despre administrarea de imobile, am facut cursurile si am luat atestatele, am infiintat firma de administrare, am facut asigurare profesionala si am pornit la drum.

Intelegem si respectam clientii pentru ca am fost si noi in postura lor.

Valorile noastre sunt RESPECTUL SI TRANSPARENTA, fara de care credem ca nu se pot dezvolta parteneriate pe termen lung.